Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

Wino Dominio de la Vega Especial Reserva Brut 2018 Cava DO

92,00 
KOD PRODUKTU: ES0508
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

,

Kolor

Rocznik

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność

Wino Dominio de la Vega Especial Rose Reserva Brut 2020 Cava DO

112,00 
KOD PRODUKTU: ES0507
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

Kolor

Rocznik

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność

Wino Tapada do Marquês Azal Vinho Verde DOC

Original price was: 47,00 zł.Current price is: 42,30 zł.
KOD PRODUKTU: PT0105
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

Kolor

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność

Wino Vale d’Este Frisante Rosado

28,00 
KOD PRODUKTU: PT0110
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

,

Kolor

Rocznik

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność

Wino Verdilhão Alvarinho Vinho Verde DOC

47,00 
KOD PRODUKTU: PT0102
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

Kolor

Rocznik

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność

Wino Verdilhão Arinto Vinho Verde DOC

44,00 
KOD PRODUKTU: PT0104
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

Kolor

Rocznik

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność

Wino Verdilhão Branco Vinho Verde DOC

36,00 
KOD PRODUKTU: PT0101
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

, ,

Kolor

Rocznik

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność

Wino Verdilhão Loureiro Vinho Verde DOC

44,00 
KOD PRODUKTU: PT0112
Waga

1 kg

Producent

Kraj

Region

Szczep

Kolor

Rocznik

Smak

Musujące / Spokojne

Zawartość alkoholu

Kwasowość

Cukier resztkowy

Temp. serwowania

Dekantacja

Pojemność